Verjaardag

Vier de verjaardag met een privé-kok

Elk levensjaar vertelt zijn eigen verhaal

Nederland is het land van de verjaardagen. Nergens ter wereld nodigen volwassenen elkaar zo graag uit om een verjaardag te vieren. Het jaarlijkse moment waarop iemands verjaardag wordt gevierd is erg waardevol, een mooie anekdote luidt: ”Elk levensjaar vertelt zijn eigen verhaal, het is een hoofdstuk in jouw eigen boek”. Een prachtig moment dus om dit hoofdstuk feestelijk te eindigen met uw vrienden, familie en collega’s. De gelegenheid die u de kans biedt om samen te komen met uw geliefden en stil te staan bij al het gene dat u samen bereikt hebt.

Een heerlijk alternatief voor een restaurant is een privé-kok in eigen huis, zeker als u iets bijzonders te vieren heeft. U ervaart de luxe, kwaliteit en intimiteit van een kok aan huis en u wordt volledig ontzorgd, hierdoor kunnen zowel uw gasten als u optimaal genieten.

ontzorgd, hierdoor kunnen zowel uw gasten als u optimaal genieten. Thuis bent u in een vertrouwde omgeving, u voelt zich op uw gemak, u kunt zelf bepalen hoe u het drankarrangement en de rest van de avond indeelt, er is geen harde eindtijd en met een privé-kok van Dinesse hoeft u zich naast de kwaliteit ook geen zorgen te maken over het naderhand afbouwen en opruimen van de keuken en tafel.

Inspiraties voor een verjaardag

Tuinfeest

Vanaf april tot oktober heeft u in Nederland de mogelijkheid om uw verjaardag in de tuin te organiseren. Laat uw gasten genieten van een culinaire reis door middel van een Walking dinner en creëer een heerlijk ontspannen sfeer. Ontdek meer over een Walking dinner;

DJ

Een belangrijk ingrediënt voor de sfeer op uw feest is de muziek. Laat uw feest slagen met de muzikale inbreng van een DJ, zeker omdat een verjaardag persoonlijk is, wenst u ook persoonlijke muziek.

Regel een cocktailbar

Een echte aanrader in combinatie met een Walking dinner. Of u uw feest nou binnen of buiten viert, geen probleem, met een cocktailbar voorziet u uw gasten van heerlijke exclusieve drankjes. Kies de stijl die bij uw feest past, chique, robuust of vintage.

21-dinner

De 21e verjaardag in een modern jasje, laat uw 21-dinner organiseren door één van de professionals van Dinesse.