Thema's

Ontdek de verschillende thema's

Kiest u voor een privé-kok aan huis van Dinesse dan kunt u kiezen voor een thema diner. De chefs van Dinesse staan voor exclusiviteit en kwaliteit, deze exclusiviteit is terug te zien in hun specialiteiten. Elke kok heeft zijn eigen specialiteit, heeft u hier ideeën over of bent u opzoek naar een specifiek thema, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat u in contact komt met de perfecte privé-kok van Dinesse.

Inspiraties voor thema's

Hier vindt u een aantal interessante voorbeelden van thema’s die wij kunnen aanbieden.

Buiten dineren: Barbecue

Heeft u een prachtige tuin of mooie buitenlocatie geregeld? Dat kan uitermate geschikt zijn voor een heerlijke professionele barbecue of picknick. Ontdek de mogelijkheden van Private dining; buiten.

Wild

Wanneer het buiten weer donkerder wordt en de herfst aangebroken is, is ook het wildseizoen weer begonnen. Meerdere chefs van Dinesse zijn gespecialiseerd in het bereiden en serveren van wild, ontdek bijvoorbeeld de verschillende wildarrangementen uit de Achterhoek.

Vegetarisch

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vegetarisch koken? Laat u verrassen door een privé-kok van Dinesse, de kok zal u verbazen met de oneindige mogelijkheden aan creatieve vegetarische gerechten.