Ontbijt

Maak de ervaring compleet met luxe ontbijt

Heeft u iets te vieren of wilt u bijvoorbeeld iemand of uw gasten verwennen met een luxe ontbijt? Dan kan Dinesse u één van de aangesloten privé-koks aanbieden. Zij bieden u de mogelijkheid om uw dag met een bijzondere ervaring te starten.

Naast de meest luxe diners serveren de chefs van Dinesse op meerdere momenten van de dag hun culinaire creaties, bijvoorbeeld bij een lunch maar ook een luxe uitgebreid ontbijt kan worden verzorgd. Het is ook mogelijk om een chef voor langere tijd te boeken, bijvoorbeeld op vakantie, op die manier kan uw eigen privé-kok meerdere diners verzorgen maar ook een heerlijke lunch of verfrissend ontbijt opdienen.

Luxe ontbijt

Een luxe ontbijt bestaat bijvoorbeeld uit verschillende soorten broodjes, vleeswaren, kazen, vissoorten, zoet broodbeleg, sappen, warme dranken en vers seizoenfruit. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om bij Dinesse te vragen naar de mogelijkheden, wat u bedenkt, kunnen wij voor u in bewerking stellen.

De mogelijkheden bij Dinesse zijn oneindig, met chefs door heel Nederland en internationale koks hebben wij voor verschillende thema’s de perfecte chef. Denk hierbij aan een klassiek ontbijt maar ook Frans ontbijt, vegetarisch ontbijt of visontbijt.

Regel direct

Wanneer kiest u voor een luxe ontbijt?

Een luxe ontbijt kan natuurlijk altijd. Ter inspiratie is een geheel verzorgd en professioneel ontbijt erg verrassend en lekker tijdens de feestdagen zoals een Paasontbijt of Kerstontbijt. Ook ter gelegenheid van Valentijn, Moederdag, Vaderdag of zakelijke bespreking is een verzorgd ontbijt een leuke manier om uw gasten te verrassen.

Ontdek het nu