Lange termijn

Privé-kok voor langere tijd, vakanties of in huis

Mocht u opzoek zijn naar een privé-kok voor de lange termijn, dan staat het team van Dinesse geheel voor u klaar. U kunt bij Dinesse terecht met uw vragen zodat wij u optimaal kunnen begeleiden in het selecteren van de chef naar uw wensen. Dinesse adviseert en denkt met u mee, u wordt ontzorgd en geniet van de beste kwaliteit als het om Private Dining gaat.

Vakantie

Tijdens een heerlijk weekend of weekje wegdraait het om ontspanning en genieten. Dinesse biedt de mogelijkheid om één en dezelfde of verschillende privé-koks aan te bieden voor een langere periode. Zo kan ervoor worden gekozen om tijdens de vakantie meerdere malen te worden bediend door een privé-chef en te genieten van een Exclusief diner op de vakantielocatie.

Daarnaast is het ook mogelijk om de lunch en het ontbijt door de chef te laten verzorgen. Alles kan tot in de puntjes worden georganiseerd, de voorbereiding, inkoop en planning, u wordt volledig ontzorgd.

Regel direct

Op het water

Dinesse heeft een diversiteit aan privé-koks die de mogelijkheid hebben om voor langere tijd in dienst te gaan, ook als chef op een jacht. In samenspraak kan Dinesse een aanbod doen waarin gerouleerd kan worden met meerdere koks of juist één en dezelfde kok. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Regel direct